Kategorijo izdelkov
Kontakt

Delamo na keramični frita za več let in imamo bogate izkušnje na tem področju izboljšati svojo kakovost. Če ste zainteresirani za naše izdelke, nam vaše Zahtevaj (približno streljanje temperatura, čas cikla in glazuro učinek) brez obotavljanja. Ponujamo vam brezplačno vzorca za test. Tudi inženirji na voljo storitev strankam v tujini.

Iskreno vabimo agent v svetu sodelovati z nami!


Zibo Jinming glazuro Co, ltd

Add:Boshan keramični industrijska cona, Zibo mesta, Shandong Province, Kitajska-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faksa: +86-533-4686169

Viber/kaj je App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-pošta:eric@jinmingglaze.com

Service hotline
+86-533-4686155

o nas

Dom >o nas

Zibo Jinming glazuro Co, ltd (Jinming glazuro) je eden od celovito keramične glazure podjetje s proizvodnjo, raziskave in poprodajnih storitev. Oblikuje od leta 1999, ki se nahajajo v mestu Zibo, Shandong Province, ki je poznan rojstni kraj porcelana in barvno glazuro na Kitajskem. Je ne samo v bližini iz pristanišče Qingdao, Rizhao pristanišče in pristanišče Tianjin, G205 avtoceste in S29 avtoceste, ampak tudi lahko dobite maso surovin v kraju.

Jinming glazuro predvsem proizvajajo motno frita, pregleden frita, pol-neprozoren frita, nepremočljiva titana frita, vetrosa in tiskanje glazuro, poln polirana glazuro, lesk itd. Ti izdelki so pogosto uporablja v notranje stene, keramične ploščice in talne ploščice, dnevni keramika, sanitarna oprema, visoko stopnjo porcelana. Oskrbujejo več kot 100 tisoč ton za naše stranke ki prihajajo Vietnam, Indonezija, Pakistan, Afrika, Bližnji vzhod in domače vsako leto.

Glazuro Jinming dobro poznajo pomen tehnologije in novih izdelkov R & D (raziskave in razvoj), vedno sodelovanje z letališča Xianyang raziskave & Design Institute in industrijske raziskave keramike Sandong & Design Institute. Jinming glazuro je usposobljen močno strokovno tehnično ekipo, ki je polno odgovoren produkcije, znanstvenih raziskav, prodaje in popolno storitev za vsako stranko.

Glazuro Jinming si prizadeva za preživetje, za kakovost prvič, na trgu povpraševanje kot smernice, želi razvoj znanosti in tehnologije inovacije, na podlagi obstojnosti izdelkov, uporabnikom ponuditi najboljše kakovosti izdelkov in prvovrstne storitve. Glazuro Jinming vztrajati na načelu intergrity poslovanja, doseganje medsebojnega zaupanja in koristi s strankami.

Iskreno smo pričakovali vzpostaviti dolgoletni poslovni odnos z vami.