Kategorijo izdelkov
Kontakt

Delamo na keramični frita za več let in imamo bogate izkušnje na tem področju izboljšati svojo kakovost. Če ste zainteresirani za naše izdelke, nam vaše Zahtevaj (približno streljanje temperatura, čas cikla in glazuro učinek) brez obotavljanja. Ponujamo vam brezplačno vzorca za test. Tudi inženirji na voljo storitev strankam v tujini.

Iskreno vabimo agent v svetu sodelovati z nami!


Zibo Jinming glazuro Co, ltd

Add:Boshan keramični industrijska cona, Zibo mesta, Shandong Province, Kitajska-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faksa: +86-533-4686169

Viber/kaj je App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-pošta:eric@jinmingglaze.com

Service hotline
+86-533-4686155
Poln polirana Glaze8106

Poln polirana Glaze8106

Poln polirana glazuro JM-8106Place original: Zibo mesta, Shandong province, ChinaColor: pregledna granuleApplication: za stenske ploščice dvojno streljanje, primerna za tiskanje ali inkjet tiskanje st silk-screen

Podrobnosti izdelka

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd je eden od vodilnih poln polirana glaze8106 proizvajalcev in dobaviteljev iz Kitajske, opremljena s strokovno tovarne in rastlin in ponujajo brezplačni vzorec proizvodov, Dobrodošli kupiti naše nizke cene poln polirana glaze8106 in tudi Dobrodošli preveriti ceno, cenik, povpraševanje in ponudbo pri nas.

Poln polirana glazuro JM-8106

Mesto izvirnik: Zibo mesta, Shandong province, Kitajska

Barva: pregleden zrnc

Uporaba: za stenske ploščice dvojno streljanje, primerna za silk-screen tiskanje ali inkjet tiskanje slog razkazati popoln barvni uèinek.

Streljanje temperature: 1000-1150℃

C.O.E: 175 (× 10-7 / ° C)

Pakiranje podrobnosti: neto 50kgs/vrečko ali tono vrečke

Načinom dostave: po morju, vzorci lahko pošljejo po express.

Je z postopkom, kot sledi:

Telo engobe→glaze→printing glaze→polish glaze→firing → poliranje ploščice marmorja, kot in ogledalo kot ploščice, je zelo gladka in sijajna.

Poln polirana glazuro je antibakterijsko, da ploščice, gladka in čista, je malo luknjico na njej. Tudi tiskanje barva ima popoln outlook.

Širok razpon temperature in visoko širitev koeficient in tališča je višja, vseh teh značilno da za keramične ploščice visoko svetlost in visoka preglednost, super stanovanje.

Zakaj izbrati JinMing poln polirana glazuro?

1. brezplačnih vzorcev bi izrazili za test.

2. najboljša tehnična služba: naše strokovno inženir lahko izpolnjuje tehnične službe brezplačno pri naših uporabnikov, izboljšanje kakovosti proizvoda, zmanjšanje na

proizvodnih stroškov in ohranitev proizvodnje stabilen.

3. strokovno prodajno ekipo, ponuja prilagojene in predano srce zagotavljanja storitev enem, vzorca, izd dostave dokumenta pripravi in carinski jasno v skladu kupca podatkov izvidu v smislu.

4. trgu leadship, inovativnostjo, zanesljivo upravljanje sistemov.


Hot Tags: poln polirana glaze8106, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarne, nizka cena, cena, cenik, ponudbo, povpraševanje, nakup, rastlin, brezplačni vzorec
Sorodni izdelki
Povpraševanje