Kategorijo izdelkov
Kontakt

Delamo na keramični frita za več let in imamo bogate izkušnje na tem področju izboljšati svojo kakovost. Če ste zainteresirani za naše izdelke, nam vaše Zahtevaj (približno streljanje temperatura, čas cikla in glazuro učinek) brez obotavljanja. Ponujamo vam brezplačno vzorca za test. Tudi inženirji na voljo storitev strankam v tujini.

Iskreno vabimo agent v svetu sodelovati z nami!


Zibo Jinming glazuro Co, ltd

Add:Boshan keramični industrijska cona, Zibo mesta, Shandong Province, Kitajska-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faksa: +86-533-4686169

Viber/kaj je App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-pošta:eric@jinmingglaze.com

Service hotline
+86-533-4686155

Razstava

Dom > RazstavaVsebine

Razprava o klinkerja kontrolo kakovosti

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Najbolj hiter, učinkovit način za test, je iz fritted glazuro frita, obleči v ploščice vzorcev, poskusi v valj, predpisane po sistem pereč, pereč preverite vzorce glazure, gloss, preglednost motno, mat ali svile učinkov.

Njihov način delovanja je, da 100g frita, ko iz fritted glazuro (manipulirati glazuro natančnosti, tehnični parametri, kot so gostota, viskoznost glazuro) zasteklitev vzorcev, ploščice, ostanejo v gostota in kakovost glazuro pod isti predpostavki, ki test trak. Poskusil v okviru istega sistema sintranje izstreljevanje glaziranih ploščic, streljanje opravil inšpekcijski pregled.

Lastnost frita glazuro: glazuro frita položaj uvedel del surovin v glazuro. Kdaj si pripravite glazuro, če je potrebno, nekaj vodotopnih sestavin, kot so Salitra, boraks itd, mora sprejeti svoje stopnje in kremena ali drugih silikatnih materialov pod nekaterih tiho razumevanje, in mešanica, iz frita, dike v vodi topnih snovi v proizvodnji zastekljena stopljenim v vodi. Kot so barvanje na frit taljenja vnaprej, pigment distribucije je več gline v glazuro mešan glazuro iz fino zemljo briljantno je suspenzija stabilna in oprijem telesa.