Kategorijo izdelkov
Kontakt

Delamo na keramični frita za več let in imamo bogate izkušnje na tem področju izboljšati svojo kakovost. Če ste zainteresirani za naše izdelke, nam vaše Zahtevaj (približno streljanje temperatura, čas cikla in glazuro učinek) brez obotavljanja. Ponujamo vam brezplačno vzorca za test. Tudi inženirji na voljo storitev strankam v tujini.

Iskreno vabimo agent v svetu sodelovati z nami!


Zibo Jinming glazuro Co, ltd

Add:Boshan keramični industrijska cona, Zibo mesta, Shandong Province, Kitajska-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faksa: +86-533-4686169

Viber/kaj je App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-pošta:eric@jinmingglaze.com

Service hotline
+86-533-4686155

Razstava

Dom > RazstavaVsebine

Pregleden Frit nizke Temperature

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd | Updated: May 17, 2016


Zibo Jinming glazuro Co, ltd je specializirano v razvoj, proizvodnjo in prodajo frite. Imamo vrhunske strokovnjake, ki so izkušeni v glazuro industrije in industrije ploščic za let, naše storitve vključujejo, razvoj, oblikovanje in izboljšanje izdelkov, tako da še vedno naraščajo proizvodov dodano vrednost za stranke.


Naše frite so zdaj priljubljene med velika in srednje velika gradbena podjetja in gospodinjske keramike podjetij doma in ploščice so bili izvoženi po vsem svetu, kot Jugovzhodna Azija, Bližnji vzhod, Ameriki in Afriki itd. Frit vključujejo: notranje stene polno Poljskem frita, notranje visoko-, srednje - in nizkih temperaturah titanovega dioksida frita, high-end notranje stene cirkonija bele frita in cirkonijev belo tiskanje glazuro prah, high-end notranje stene mlečno belo frita in inkjet frita, mat glazuro in mat frita, nepre-pustnih tal glazuro, visoko-, srednje - in nizko temperaturo neprepustna frita, talne ploščice poln poljski frita, Mikrokristalinični frita talne ploščice, talne ploščice kristalno frita , mat frita talne ploščice, talne ploščice mat glazuro itd.