Kategorijo izdelkov
Kontakt

Delamo na keramični frita za več let in imamo bogate izkušnje na tem področju izboljšati svojo kakovost. Če ste zainteresirani za naše izdelke, nam vaše Zahtevaj (približno streljanje temperatura, čas cikla in glazuro učinek) brez obotavljanja. Ponujamo vam brezplačno vzorca za test. Tudi inženirji na voljo storitev strankam v tujini.

Iskreno vabimo agent v svetu sodelovati z nami!


Zibo Jinming glazuro Co, ltd

Add:Boshan keramični industrijska cona, Zibo mesta, Shandong Province, Kitajska-255200


Contact:Mr.Eric.Ren

MP: +86-15275979506

Tel: +86-533-4686155

Faksa: +86-533-4686169

Viber/kaj je App: +86-15275979506

SKype:ericjinming

www.jinmingglaze.com

E-pošta:eric@jinmingglaze.com

Service hotline
+86-533-4686155

Novice

Dom > NoviceVsebine

Tradicionalni debel keramični Frit začel taljenja Temperature tehnologije

Zibo Jinming glazuro Co, Ltd | Updated: Mar 24, 2016

Zdaj, vedno več keramičnih podjetje izkoristiti Mikrokristalinični trga, homogenost, nizko cenovna konkurenca. Del keramične podjetja iščejo različne razvoj, razviti načrt za razvoj tanke ali debele keramike keramika, pekoč občutek in pionir razvoja Mikrokristalinični, iščejo preboj v proizvodnem procesu, v upanju, da nižje stroške za energijo, okolju bolj prijazna. Spali ko pa zaradi surovin, tehnični nadzor stroškov, so še vedno težave, zato kristalizirani izdelkov je še vedno predvsem dvakrat. Guangdong Pearl gradbenih materialov, tržištvo upravitelj od Dunhuang xiaoyong du, je dejal ni dvakrat zaradi gorečega tehnologije zori, zagotavlja izdelek, kakovost in odgovoren za potrošnika, in Pearl zaljubljen z dvakrat. Medtem, tehnična ekipa je reševanje gorenja, proizvedeno popolna stabilnost in nato na trgu.

Dvakrat preglednost in obrabe malo več, kot si dobro in po tehnologija zapisovanja je zrel, in omogoča Adobe in frita boljše barve in kakovosti izdelka tudi nadgradili. Kristalizirani razvoja sekundarnega opeklina to opeklina spremembe frita tehnologije nadgradnjo je najbolj kritično. Zgorela keramični frita uporablja izboljšano frita prebili prejšnje začne taljenja temperatura tradicionalne tehnologije, posebni formuli Mikrokristalinični stekla, frit na temperaturnih pogojih kristalizacije, končal skoraj primerljivi s tradicionalno dvojno streljanje. Ravno zaradi prednosti gorenja očitno, več in več keramičnih podjetij, da se pridružijo ekipi ogenj, raziskave in razvoj. Po statističnih podatkih, nepopolni, v drugi polovici leta 2012, razvite države zgorela keramični frita podjetje ne presega 10, vendar 2013 dosegla okoli 15. Glede na industrijo, širitev in zapadlostjo Mikrokristalinični, 2014 bo koncentrirana izbruha. V lokalni Foshan, trenutno ukvarjajo v keramični frita proizvodnje podjetja daleč, kot je tajski zastekljena, Cheng Xiang tehnologije, Hing Kai glazuro v bližini 10.